Du kan her læse de hyppigst stillede spørgsmål og svarene på disse.

Hvornår må jeg starte på at tage kørekort?

Du må starte 3 måneder før din 18 fødselsdag.

Hvornår må jeg gå op til køreprøve?

Fra du er fyldt 18 kan du gå op til køreprøve, dog kan den teoretiske tages før.

Hvor store er holdene jeg kommer til at gå på, hvis jeg tager teori hos dig?

Holdene består af mindre grupper på maks 8 personer. Dette skyldes også at jeg på denne måde vil kunne give den enkelte elev nok tid.

Hvor lang tid kommer det til at tage?

Det er lidt op til dig. Jeg kan godt lave lynkurser, men dette kræver at du selv er indstillet (og har tid!), da dette kræver en masse øvelse og forberedelse. Ellers skal du forvente 3 – 4 måneder.

Er der mulighed for anden teori end hjemme hos dig?

I så fald kan jeg prøve at lave en aftale med en køreskole i nærheden af dig, så du kan tage teorien der og køre med mig.

Mulighed for afdragsordning over længere tid?

Man kan starte med at betale et mindre beløb som du også kan læse om under priser. Herefter skal du betale fra gang til gang.

Hvad sker der hvis jeg bliver syg op til en lektion?

Hvis du er forhindret op til en enkelt teorilektion, kan du få lov at lave “hjemmearbejde” hvoraf du vil blive tjekket i det gennemgået næste gang. Ellers må du aftale anden tid hvor vi kan gennemgå teorien (fx. møder tidligere næste gang).

Består man første gang hos dig?

Teori: Hvis man følger de retningslinjer jeg giver, vil jeg med garanti kunne love at du består første gang.
Praktisk prøve: Når jeg lader dig gå op til praktisk prøve, vurderer jeg at du er klar. Men man kan altid være uheldig at lave en lille fejl, og derved dumpe. Men langt de fleste af mine elever består første gang.

Info
Såfremt du er interesseret i at forløbet skal gå så hurtigt som muligt, (oftere teori og kørsel, end 1 gang om ugen), er dette naturligvis muligt. Giv besked ved tilmeldingen.